Pratite nas na Facebook-u

  • Više o nama

    Chipolino DOO je Bugarska kompanija specijalizovana za proizvodnju i trgovinu bebi i decijim prizvodima brenda ''Chipolino'' i ''Baby Max''.

  • Tehnologija

    U Chipolino DOO je implementiran i radi efikasnog sistema upravljanja kvalitetom i u skladu  sa zahtevima standarda ISO 9001:2008. Sistem obezbedjuje kontrolisani tok procesa i aktivnosti i stvara poverenje za trajno resenje problema i ukloni sve one koi se pojave na kvalitet .

  • O proizvodima

    Nudimo siguran, udoban i praktican proizvod koi karakterise  poseban dizajn, sto ih cini zabavnim za porodicu i dgajanje dece. Nas proizvodni program se stalno prosiruje novim proizvodima i usavrasavanjem tradicionalnih proizvoda. Nas tim svaku novu kolekciju stvara sa posebnom paznjom prema malim klijentima pruzajuci im maksimalnu udobnost i zabavu.  Ispravnost nasih proizvoda je zagarantovana jer su testirani po zahtevima EU.

Poziv saradnicima

iz cele Srbije

Pozivamo potencijalne partnere iz ovog grada da nam se jave radi saradnje. Kupcima iz ovog grada preporučujemo online prodavnice preko kojih se mogu naručiti i kupiti naši proizvodi (spisak na dnu ove stranice, ili kliknite OVDE)